ODRŽAVANJE UREĐAJA

ČIŠĆENJE UREĐAJA

Napunite rezervoar vodom, dodajte u vodu 1 kašičicu alkoholnog sirćeta, usmerite ručicu sa prskalicom u umivaonik, uključite uređaj i pustite svu vodu iz rezervoara da iscuri kroz nastavak. Postupak ponovite ali ovaj put bez kašičice sirćeta, kako bi isprali ostatke zaostale u aparatu. Ovo će ukloniti tragove kamenca i omogućiti dug život aparata. Uklonite nastavak sa ručice i stavite ga u mesto za čuvanje. Koristeći meku krpu i neabrazivni čistač, očistite aparat kad je potrebno. NE POTAPAJTE GA U VODU!

  • Pre čišćenja, isključite ga iz struje.
  • Ispraznite rezervoar dok ne bude potpuno prazan, pre nego ga izložite niskim temperaturama.

 

PROBLEM

UZROK

REŠENJE

CURENJE IZMEĐU NASTAVKA I PRSTENA NA RUČICI Nastavak nije pričvršćen do kraja Izvadite nastavak i ponovo ga instalirajte.
CREVO DO RUČICE CURI Oštećenje na crevu Mora biti zamenjeno kod ovlašćenog servisera.
REZERVOAR CURI Nedostaje klip rezervoara ili je klip naopačke postavljen Zamenite klip rezervoara kod ovlašćenog servisera. Okrenite desnu stranu klipa na gore.
NEADEKVATAN PRITISAK Rezervoar nije pravilno postavljen Ponovo postavite rezervoar. Čvrsto ga pritisnite na dole.
NE POČINJE DA RADI Motor ne radi Proverite da li izlaz radi: testirajte sa drugim sredstvom (proverite električno reset dugme ili zidni prekidač). Gurnite on/off prekidač čvrsto na gore
MALI ILI NIKAKAV PRITISAK Aparat je zapušen. Ako imate tvrdu vodu, kalcijum u njoj može prouzrokovati da se pumpa ukoči Pogledajte ,,Upotreba sistema” u uputstvu ili sa postavljenom prskalicom, uključite aparat na mali do srednji pritisak i nežno usisajte na kraju prskalice. Isključite aparat. Stavite čačkalicu ili ispravljen papir u pumpin ulaz (pogledajte sliku sistema) i pritisnite na dole.
APARAT PROMENI REŽIM RADA Kamenac u sistemu U ovom slučaju odneti aparat na servis

 

SERVIS

Waterpik aparati mogu se servisirati samo kod ovlašćenog servisera. Kućne popravke nisu moguće. U slučaju da aparat ne radi ili loše funkcioniše, vratite ceo aparat prodavcu a prodavac će uređaj proslediti u servis.

Kako očistiti Waterpik oralni tuš