Česta Pitanja

Accordion Content

Korišćenje Waterpik oralnog tuša se preporučuje pre pranja zuba četkicom. Uklanjanje ostataka hrane unapređuje efektivnost pranja zuba četkicom i same paste za zube.

Accordion Content

Da, uređaj može koristiti više ljudi, uz napomenu da svaki korisnik uređaja mora imati svoj nastavak za  oralno ispiranje.

Accordion Content

WATERPIK oralni tuš mogu koristiti deca starija od 6 godina. Posebno se preporučuje deci koja nose fiksne proteze i u tom slučaju se koristi uz „Orthodontic Tip“- ortodonski nastavak koji je prilagođen čišćenju ortodonskih bravica.

Accordion Content

Nastavci „Classic Jet Tip“- klasična cevčica za ispiranje kao i „Tongue Cleaner“ – nastavak za čišćenje jezika, bi trebalo promeniti svakih šest meseci. (Taloženje kamenca na nastavcima može umanjiti performanse tokom vremena). „The Plaque Seeker® Tip“- nastavak za uklanjanje plaka, „Orthodontic Tip“- ortodonski nastavak, „Pik Pocket® Tip“- nastavak za paradontalne džepove i   „Toothbrush Tip“ – nastavak u vidu četkice, bi trebalo zameniti na svakih tri meseca.

Accordion Content

Idealno bi bilo da za oralno tuširanje WATERPIK uređajem koristite destilovanu vodu jer ona nema kamenca. Ukoliko ipak koristite vodu sa česme, očistite svoj uređaj od kamenca na svaka dva meseca koristeći se kuhinjskim trikom sa alkoholnim sirćetom.